Dotekomanie.cz

watchOS 7 beta 7 míří k vývojářům

watchOS 7.6

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple dnes zveřejnila v pořadí již sedmou beta verzi systému watchOS 7. Chcete-li si nový instalační balíček nainstalovat, musíte si stáhnout správný konfigurační profil z Apple Developer Center. Následně lze systém stáhnout prostřednictvím specializované aplikace Watch pro iPhone v části Obecné -> Aktualizace softwaru. 

Vývojářský sedmá beta přináší řadu opravených chyb. Kromě toho vylepšuje funkce, které budou pro watchOS 7 specifické. Konkrétně jde o sledování spánku, sdílení tzv. Faces, sledování nových tréninků, detekce mytí rukou a další. 

Nové watchOS 7 ve znamení spánku a sportu

Hlavní novinkou je sledování spánku. Místo toho abyste své Apple Watch odložili v noci do nabíječky, si je tak ponecháte na spaní. Díky tomu získáte přesné informace o kvalitě spánku. Ty si pak můžete prohlédnout také v iPhonu. Když jdete do postele, tak se vám automaticky vypne zobrazování ciferníku. Hodinky se také automaticky naučí detekovat mytí rukou a změří vám jeho čas.

Zdroj: MacRumors

Nově dostanete širší nastavení ciferníků včetně nových vzhledů. Budete moci použít jednu aplikaci v ciferníku klidně vícekrát. Fitness je samozřejmě prioritou hodinek. Proto v nové verzi přidávají další sporty jako například tanec. Pokročilejší jsou také tréninky na posilování a další činnosti. Activity aplikace v iPhonu se vám pak přejmenuje na Fitness.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version