Dotekomanie.cz

Redmi 9i je další levnější novinka

Screenshot 9 1619x809x

Zdroj: fonearena.com

Xiaomi osamostatnilo sérii modelů Redmi a dnes vystupuje pod tímto označením běžně. Zpravidla se jedná o mobily střední a nižší třídy. Dnes jsme se dočkali rozšíření série Redmi 9 o další novinku v podobě Redmi 9i. Nejedná se o zcela nový smartphone, ale nabízí určitá vylepšení.

Redmi 9i

V červnu tohoto roku Redmi představilo v tichosti mobily 9A a 9C. Právě novinka Redmi 9i vychází z Redmi 9A. Prakticky všechny specifikace jsou stejné, stejně jako samotný design. Jediný rozdíl oproti staršímu modelu najdeme v oblasti velikostí RAM a úložiště. Redmi 9i nabízí dvojnásobnou operační paměť a pro data bude až 128 GB, přičemž základní verze nabízí 64 GB.

Zdroj: fonearena.com

O výkon se zde opět stará procesor Helio G25. Displej poskytuje HD+ rozlišení na úhlopříčce 6,52 palců s výřezem pro přední kameru. Na zadní straně je k dispozici jen jeden 13MPx foťák. O energii se zde stará baterie o kapacitě 5000 mAh, přičemž nabíjení je realizováno přes stařičký microUSB konektor.

Specifikace

Smartphone se začne první prodávat na indickém trhu za cenu v přepočtu přibližně 2500 Kč. Je docela možné, že se co nevidět objeví v Evropě a následně by se mohl dostat i do České republiky.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version