Dotekomanie.cz

Diesel představil nové chytré hodinky

Diesel

Zdroj: Droid-life

Už od roku 1978 je Diesel znám jako způsob životního stylu, hlavně u mladé generace. Společnost Diesel vyrábí kvalitní módu vysoké kvality. Design svých modelů si navrhuje sám. Je jeden z nejlepších a nejznámějších evropských výrobců džín a dalšího oblečení. V dnešní době již rozšiřuje sortiment nejen pro mladší generaci. Soustředí se i na rifle pro dospělé, vyrábí i pro teenagery, pro děti, i pro starší. Kromě riflí jsou pod značkou Diesel prodávány brýle, obuv, zavazadla, další kožené zboží a parfémy a kosmetika. Diesel má i své „značky“: DieselStyleLab – zaměřená na klientelu z vyšší příjmové skupiny, 55-DSL – sportovní značka.

Diesel představil hodinky se starým procesorem

Diesel se ale kromě oděvů a parfémů věnuje nejen klasickým, ale také chytrým hodinkám. Už v minulosti společnost představila své chytré hodinky s operačním systémem Wear OS. Tento měsíc si ale pro nás výrobce připravil další várku. 

Jmenovitě jde o model MDJ Fadelite, který vychází s původním Fadelite. Rozdíl je ale v tom, že nový model byl vytvořen ve spolupráci s Mad Dog Jonesem – umělec známý pro svou cyberpunkovou tvorbu. 

Zdroj: Droid-life

Chytré hodinky mají velikost 43 mm a displej o velikosti 1,19 palce. Srdcem hodinek je procesor Snapdrahon Wear 3100. Baterie na jedno nabití pak vydrží 24 hodin. Uvnitř zařízení se také nachází 4GB úložiště a 512MB RAM. K dispozici máme i NFC, monitor srdeční frekvence, Bluetooth 4.2. Novinka mimo jiné podporuje 22mm řemínky. 

Hodinky sice vypadají skvěle, ale není možné, že bychom je doporučili. Nabízí starý procesor a poměrně vysokou cenu, která atakuje hranici 7 000 Kč. Nejde tedy o vůbec dobrý nákup v poměru cena/výkon. Na druhou stranu jde o povedený designový kousek. 

Zdroj: droid-life.com

Exit mobile version