Dotekomanie.cz

Chytré hodinky nově v obchodech – nejen pro bezkontaktní placení

hodinky 7 1200x675x

Již nějakou dobu u nás najdete poněkud unikátní seriál na českém trhu, který se věnuje novým smartphonům u českých prodejců. Díky monitorování trhu se tak mnohdy u nás dozvíte o mobilech, které ještě ani nebyly představeny, ale již se naskladňují u prodejců. Rozšířili jsme náš systém o vyhledávání chytrých hodinek a máme zde první data týkající se českého trhu.

Níže jsou uvedeny chytré hodinky, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Chytré hodinky nově v obchodech – elegance a výdrž 2 roky, nebo levnější modely

IMMAX Temp Watch

Levné hodinky sice nenabízí příliš možností rozšíření, ale splňují aspoň základní požadavky. Novinka IMMAX Temp Watch nabízí měření tepu, monitorování fitness aktivit a splňují certifikaci IP67. Výrobce uvádí, že při běžném používání zvládnou šest až deset dnů na jedno nabití.

Fitbit Versa 3

Na konci srpna společnost Fitbit představila novinku Versa 3, která může nalákat na nejrůznější fitness funkce a nabízí se i podpora pro dodatečné rozšíření. Vyšší kvalita zpracování, šestidenní výdrž na jedno nabití a GPS mohou nalákat nejednoho zájemce. Navíc s hodinkami jde platit v obchodech pomocí služby Fitbit Pay. Tato služba je podporovaná mnohými bankami i v Česku.

Fitbit Sense

Kromě modelu Versa 3 jsme se dočkali vybavenějších hodinek Sense. Nabízí mnoho funkcí jako Versa 3, ale navíc je zde například sledování úrovně stresu, senzor teploty a dodatečné režimy pro meditaci. Samozřejmě nechybí fitness funkce, GPS a možnost placení pomocí Fitbit Pay.

Garmin fénix 6S Pro Solar

Pokud vám jde o čistě sportovní hodinky s dlouhou výdrží, nabízí se novinka od společnosti Garmin. K dispozici je měření okysličení krve, tepová frekvence a aerobní vytrvalost VO2 Max. Jsou voděodolné do hloubky 100 m, podporují GPS + GLONASS + GALILEO a nabízí platební možnost Garmin Pay. Zaručují výdrž 9 dnů, přičemž se dá dostat až na 26 dnů s optimalizovaným záznamem GPS. Navíc je k dispozici sklo Power Glass umožňující solární nabíjení.

Exit mobile version