Dotekomanie.cz

Huawei Watch Fit hodinky nabídnou netradiční obdélníkový displej

Watch Fit

Společnost Huawei údajně pracuje na Watch Fit, tedy na levnějších hodinkách Huawei Watch. Na internetu se v průběhu týdne dokonce objevily první snímky, které hodinky Fit odhalují. Těšit se můžeme na několik barevných variant a velký obdélníkový displej.

Watch Fit dorazí příští měsíc

Chytré hodinky Huawei Watch Fit by podle všeho měly nabídnout obdélníkový dotykový AMOLED displej. Ten pak nabídne velikost 1,64 palců a rozlišení 456 x 280 pixelů. Přítomná je také certifikace 5 ATM zaručující vodotěsnost do hloubky 50 m. Výrobce do hodinek hodlá implementovat také podporu GPS. Co dnešním moderním chytrým hodinkám nesmí chybět jsou funkce pro sledování zdraví.

Zdroj: Fonearena

Konkrétně se tedy můžeme těšit na sledování srdeční frekvence, sledování aktivity po celý den, sportovní režimy a další. Životnost baterie na jedno nabití činí úctyhodných 10 dní. O konektivitu se pak bude starat bezdrátová technologie Bluetooth 5.0, který bude podporovat minimálně Android 5.0 a iOS 9.0. 

Zdroj: Fonearena

Očekává se, že zařízení dorazí ve stříbrném, černém a zlatém provedení. Naopak na výběr bude z několika barevných řemínků – zelená, černá, oranžová a růžová. Do prodeje mají dorazit v září a cena by se měla pohybovat kolem 140 dolarů, tj. cca 3 200 Kč bez DPH. K oficiálními představení má dojít příští měsíc na konferenci IFA. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version