Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – S58 PRO, Moto G9 Play, Galaxy M31

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Galaxy M51, Realme C11, A21s

Galaxy M31

Sice Samsung uvedl na trh nedávno model M31s, ale v českých obchodech lze nalézt nově i verzi Galaxy M31. Nabízí poměrně zajímavé specifikace v čele s velkou baterií a 64MPx hlavním foťákem. Zatím se objevuje základní verze nabízející 6 GB RAM a 64GB úložiště.

Specifikace Galaxy M31

Motorola Moto G9 Play

Sice Motorola představila poměrně nedávno novinky v podobě Moto G8, ale již zde máme model Moto G9 Play, přičemž na Moto G9 si budeme muset počkat. V tomto případě se nabízí poměrně základní mobil s větší kapacitou baterie a 48MPx foťákem na zadní straně společně s dalšími dvěma.

Specifikace Motorola Moto G9 Play

Doogee S58 PRO

Na českém trhu nově najdete také odolnou novinku Doogee S58 PRO, která má certifikaci IP68, díky čemuž jí nevadí voda ani prach za určitých podmínek. Pogumované tělo naznačuje, že vydrží i větší pády a nárazy, ale není to zaručeno certifikací. Novinka jinak nabízí větší baterii a rychlé nabíjení. Bohužel ostatní specifikace nejsou na nějak dobré úrovni.

Specifikace Doogee S58 PRO

Exit mobile version