Dotekomanie.cz

Nové Apple Watch a iPady již v září, zato na iPhone 12 si počkáme

Apple Watch

Zdroj: Dotekomanie.cz

Ohledně odkladu nových iPhonů se již napsalo opravdu mnoho, a dokonce již i samotný Apple jejich odklad o pár týdnů potvrdil. Neznámá ale zatím panovala ohledně představení a vydání nové generace chytrých hodinek Apple Watch a také nového iPadu, případně více modelů tohoto tabletu. To nám nyní známy leaker Jon Prosser upřesňuje.

Apple Watch Series 6 a nový iPad již v 37. týdnu

Nová generace chytrých hodinek od Applu s označením Apple Watch Series 6 a nespecifikovaný nový iPad mají být představeny v 37. týdnu tohoto roku jen přes tiskovou zprávu bez další keynote. To znamená, že můžou být představeny již v pondělí 7. září. Nespecifikovaný iPad bude pravděpodobně základní model 8. generace. Poslední 7. generace totiž nabízí již velmi starý procesor Apple A10 z roku 2017.

Zdroj: Macrumors

Nová řada iPhone 12 má být představena v týdnu od 12. října na keynote. Apple většinou pořádá akce v úterý, a tak datem představení může být 13. října. Předobjednávky mají začít ještě ten stejný týden, ty zase většinou startují pátky. Do prodeje se dostanou novinky o týden později. To se však týká pouze základních modelů iPhone 12, Pro modely se začnou prodávat až v listopadu.

Jedná se o značné zpoždění, které je však v důsledku pandemie Covid-19 logické.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version