Dotekomanie.cz

Microsoft aktualizoval iOS aplikaci Remote Desktop Mobile

Microsoft

Zdroj: Neowin

Aplikace Remote Desktop Mobile pro iOS od společnosti Microsoft obdržela aktualizaci se spoustou nových funkcí a s několika opravami chyb. Instalační balíček se týká hlavně vstupnícho režimu aplikace a zvukového výstupu.

Microsoft opravil řadu chyb

Verze 10.1.3 konkrétně přináší několik novinek. Vstupní režim (ukazatel myši nebo dotykový režim) je nyní ve všech aktivních připojeních k PC a vzdálených aplikací. Byl třeba opraven problém, který zabraňoval důslednému fungování přesměrování mikrofonu. Microsoft zapracoval také na chybě, která způsobila přehrávání zvukového výstupu ze sluchátek namísto interního reproduktoru. 

Zdroj: Neowin

Přidána byla i podpora pro automatické přepínání zvukového výstupu mezi interním reproduktorem iPhonu/iPadu, Bluetooth reproduktory a AirPods. Zvuk nově pokračuje v přehrávání na pozadí i během přepínání klienta nebo zamykání zařízení. Pokud používáte SwiftPoint na iOS zařízení, vstupní režim se automaticky přepne na dotykový režim. V neposlední řadě pak došlo na opravy chyb VoiceOveru. 

Aktualizovaná aplikace vám nyní umožní posouvat se po zvětšené relaci pomocí externí myši nebo trackpadu stisknutím a přetažením od ovládacího kolečka. V dotykovém režimu se i můžete pohybovat po zvětšené relaci dlouhým stisknutím a pohybem prstu.

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version