Dotekomanie.cz

Lenovo představilo tablety Tab P11 Pro a Tab M10 HD

Lenovo Tab P11 Pro Lifestyle table 3000x2000x

Zdroj: Lenovo

Lenovo Tab P11 Pro

Novinka Lenovo Tab P11 Pro přichází s poměrně zajímavou výbavou, kde hlavní roli hraje displej s vyšším rozlišením a také čtyři stereo reproduktory. O výkon se zde stará především Snapdragon 730G, který má k dispozici až 6 GB operační paměti. Pro data poslouží 128GB úložiště s možností rozšíření o microSD kartu. Lenovo zde také myslelo na praktičtější použití při video hovorech, takže se přední kamerky nacházejí na širší straně. Rovnou jsou zde dvě. Na zadní straně se také nabízí dva foťáky.

Zdroj: Lenovo

Lenovo k tomuto tabletu také samostatně prodává stylus a klávesnici, takže můžete docílit vytvoření poměrně slušně vybaveného stroje pro práci. Na jedno nabití by měl Lenovo Tab P11 Pro zvládnout až 15 hodin provozu, ale spíše očekávejte o něco nižší hodnotu.

Specifikace Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo Tab M10 HD (druhá generace)

Druhý novinka již není tak moc vybavená a dokonce se bude dodávat v několika variantách. Na trhu se například objeví verze s Google Asistentem nebo Alexou od Amazonu. I tak ale výkonem tento tablet neoplývá, byť se jedná o první zařízení na trhu, které disponuje novým režimem pro děti Google Space Kids.

Zdroj: Lenovo

Lenovo ale aspoň trochu myslelo na multimédia, najdeme zde stereo reproduktory. Displej nabízí jen HD+ rozlišení a o výkon se zde stará Helio P22T z roku 2018. O energii se stará baterie s kapacitou 5000 mAh a nabíjení probíhá pomocí microUSB konektoru.

Specifikace Lenovo Tab P11 Pro

Lenovo Tab P11 Pro startuje na ceně 699 eur, což je v přepočtu 18 350 Kč. Lenovo Tab M10 HD Gen 2 má nastavenou cenu na 159 eur, tedy cca 4200 Kč. O dostupnosti v Česku vás budeme informovat, jakmile Lenovo dodá podrobnosti.

Zdroj: neowin.net

Exit mobile version