Dotekomanie.cz

iOS 13.6.1 opravuje problém se zeleným odstínem

iOS 13.6.1

Zdroj: Dotekomanie.cz

Společnost Apple právě nyní vydala další aktualizaci pro iOS 13, tentokrát s označením iOS 13.6.1 a iPadOS 13.6.1. Samozřejmě jsou instalační balíčky k dispozici všem podporovaným modelům. 

iOS 13.6.1 opravuje několik nepříjemných chyb

Jak už naznačuje přídavek .1, jedná se o malou aktualizaci, která se zabývá opravou problémů. Nepřináší tedy žádné nové funkce. To ale neznamená, že byste tuto aktualizaci měli přeskočit. Osobně doporučuji iOS 13.6.1 a iPadOS 13.6.1 nainstalovat, neboť může přinést i bezpečnostní záplaty. 

Zdroj: GSMArena

Nový instalační balíček konečně opravuje zelený odstín, o kterém jsme vás nedávno informovali. Není zatím úplně jasné, co přesně za zeleným odstínem stálo. Podle dříve zveřejněných příspěvků problém byl viditelný jen několik sekund po odemknutí telefonu. Nejčastěji se s tímto nešvarem setkali uživatelé, kteří měli současně zapnutý Dark Mode a Night Shift. Zelený odstín se ale objevil i při jasu na nejnižší úrovni. Problematika se týkala především modelů iPhone 11, 11 Pro a 11 Pro Max. 

Kromě toho aktualizace řeší problém, který mohl bránit automatickému mazání nepotřebných systémových datových souborů při nedostatku místa v úložišti. V poslední řadě pak opravuje problém, v jehož důsledku mohlo u některých uživatelů docházet k vypnutí oznámení o kontaktech s nákazou. S největší pravděpodobností se jedná mezi poslední aktualizace systému iOS 13, protože již brzy bude k dispozici nové iOS 14. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version