Dotekomanie.cz

Huawei spustil herní službu GameCenter

Huawei GameCenter 2 1280x720x

Zdroj: Gizmochina.com

Služba blízká Google Stadia nebo Apple Arcade je oficiálně spuštěna od začátku tohoto týdne pro majitele zařízení se značkou Huawei. Čínská společnost to evidentně s odtržením od služeb Google myslí velmi vážně, takže uživatelé s herním zaměřením mají k dispozici další možnost vyžití. Nová platforma dostala příznačné jméno GameCenter a přináší spoustu výhod, které výrazně přispějí k přechodu na tuto novinku.

Hráči všech zemí, spojte se

Potřebná aplikace GameCenter je zdarma dostupná ve vlastním obchodě AppGallery a uživatelé ji mohou stahovat v 33 zemí a regionů po celém světě. Ať už jste z Afriky, Asie, Ameriky nebo Evropy, tak výrobce službu popisuje jako místo pro spojení mobilních hráčů prostřednictvím vysoce kvalitního obsahu a odměn.

Stahování her nebude jediným cílem, ale čínský výrobce hodlá hráče do budoucna odměňovat herními balíčky, zvýhodněnými nabídkami či tzv. zlatými mincemi, s nimiž si podle vlastního uvážení pořídí dodatečný herní obsah. Česká mutace obchodu jej sice prozatím nenabízí, což se může v následujících měsících klidně změnit.

Zdroj: Gizmochina.com

Firma Huawei tímto nekompromisně pokračuje v kompletním osamostatnění a hlavně také, aby získala co nejvíce Android uživatelů na svoji stranu. Proto co nejširší celosvětová dostupnost je v tomto dnešním případě klíčová.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version