Dotekomanie.cz

HTC Wildfire E2 je levná novina s větší baterií

HTC Wildfire E2 1424x654x

Zdroj: citilink.ru

HTC stále sem tam představuje nové modely. Posledními představenými smartphony jsou HTC U20 5G a HTC Desire 20 Pro a nyní zde máme zástupce do nejnižší třídy. Novinka se jmenuje HTC Wildfire E2 a v tichosti se začala prodávat v Rusku.

Jen nutný základ

HTC Wildfire E2 neohromí specifikacemi, ale cena je poměrně zajímavá. V přepočtu přijde přibližně na 2650 Kč. Za ni se nabízí zařízení s baterií o kapacitě 4000 mAh. O výkon se zde stará procesor Helio P22 z roku 2018, který má k dispozici 4 GB operační paměti. Pro data pak poslouží 64 GB prostoru.

Zdroj: citilink.ru

Není překvapením, že displej nabízí jen HD+ rozlišení a jedná se o IPS panel. Na zadní straně dominuje 16MPx senzor a je zde také sekundární 2MPx snímač pro případné efekty. Přední strana má 8MPx kamerku. V oblasti konektivity je zde LTE a také Bluetooth 5 a WiFi 5. O nabíjení se stará USB C a na mobilu je také konektor pro sluchátka.

Zatím není jasné, jestli novinka zamíří do Evropy, ale je to vysoce pravděpodobné. Otázkou je, kdy se tak stane a jaká bude cena. Ta by se ale nemusela tolik změnit.

Specifikace HTC Wildfire E2

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version