Dotekomanie.cz

Xoami Mi Band 5 je v prodeji. Na český trh také míří nová Mi Scooter Pro 2 [sponzorovaný článek]

1200 675 Mi Band 5 1200x675x

Na poli technologických novinek patří letošní červenec značce Xiaomi. Čínský gigant uvedl na tuzemském trhu nový náramek Mi Band 5 a také dvojici elektrokoloběžek v podobě Mi Scooter Pro 2 a Mi Scooter 1S. Na Mobil Pohotovosti jsou novinky již dostupné ke koupi a v rámci předobjednávek. Prodejce také nabízí slevy na oblíbené smartphony a hodinky od Xiaomi.

Xiaomi telefony na splátky s 0% navýšením

Při nákupu vybraných telefonů od Xiaomi se nemusíte omezovat. U Mobil Pohotovosti si je totiž můžete pořídit na splátky bez navýšení, takže navíc nezaplatíte ani korunu. Obzvlášť výhodně teď vychází oblíbené smartphony Redmi Note 9 a Redmi Note 9 Pro, které Xiaomi představilo teprve nedávno.

Menší Xiaomi Redmi Note 9 se 48 Mpx fotoaparátem je k dostání už od 5 121 Kč (původně 5 690 korun). Cenovka většího a výkonnějšího Note 9 Pro se 64 Mpx fotoaparátem klesla na 7 191 Kč (původně 7 990 korun). Oba modely tak momentálně nabízí pravděpodobně ten nejlepší poměr cena/výkon ve své kategorii.

Chytré hodinky Amazfit GTR ještě levněji

Výhodněji momentálně koupíte také smartwatch Amazfit GTR od Xiaomi, jejichž cena klesla na 3 990 Kč (z původních až 5 490 korun). Kromě tradičního vzhledu nabízí hodinky prakticky všechny chytré funkce, obzvlášť ale zaujmou téměř neuvěřitelnou 24denní výdrží baterie. Dostupné jsou v několik barevných variantách pro může i pro ženy a velikostech 42mm i 47mm.

Xiaomi Mi Band 5 v prodeji

Nová verze chytrého náramku dostala do vínku větší displej, pohodlnější magnetické nabíjení a vylepšené monitorování spánku, kdy je Mi Band 5 nově schopný měřit spánek kdykoli během dne a detekovat REM fáze. Náramek také nabízí pět nových režimů cvičení a více než sto ciferníků, včetně celé řady animovaných.

Kromě výše zmíněných vylepšení přináší Xiaomi Mi Band 5 několik nových funkcí. Patří mezi ně schopnost vypočítat tlak, určit PAI index, nabídnout dechová cvičení, hlídat cyklus u žen a nově také poslouží jako vzdálená spoušť pro fotoaparát smartphonu. Zároveň mu zůstává skvělá 14denní výdrž na jedno nabití, voděodolnost do 50 metrů, neustálé měření srdečního tepu nebo automatická detekce chůze a běhu.

Nové elektrokoloběžky Xiaomi přichází 

Od včerejšího dne si můžete předobjednat nové elektrické koloběžky Xiaomi. Nejvíce pozornosti na sebe strhává nová generace pravděpodobně nejpopulárnější koloběžky Xiaomi v podobě Mi Scooter Pro 2.

Ačkoli výkon motoru (300 W), dojezd (45 km), maximální rychlost (25 km/h) i hmotnost a rozměry zůstaly stejné jako u původní verze, tak nově elektrokoloběžka nabízí duální brzdní systém na zadním kole, inteligentní správu baterií, a především pak E-ABS systém na předním kole. Pneumatiky také účinněji pohlcují nárazy a zabraňují prokluzu. Po stránce designu zůstává Mi Scooter Pro 2 víceméně stejná, disponuje jen novými a výraznějšími reflexními prvky. Cena koloběžky činí 16 990 Kč.

Novinkou je také Xiaomi Mi Scooter 1S. Ta sdílí veškeré novinky s Mi Scooter Pro 2 (duální brzdy, E-ABS, lepší správu baterií), ale disponuje menší kapacitou baterie, tudíž i nižší hmotností (12,5 kg) a pochopitelně i kratším dojezdem (30 km). Maximální rychlost pak zůstává stejná (25 km/h) a výkon motoru se zastavil na 250 W. Ve výsledku se tak jedná o odlehčenou verzi s cenou nižší o 3 tisíce korun.

Exit mobile version