Dotekomanie.cz

Samsung představil Galaxy M01s, velmi základní model

Screenshot 51 1436x713x

Zdroj: fonearena.com

V březnu Samsung představil základní model Galaxy M11 a nyní zařazuje do své nabídky ještě levnější mobil Galaxy M01s, u kterého se šetřilo na dost místech. Dokonce Samsung použil procesor od Mediateku a také zde najdeme microUSB konektor.

Samsung Galaxy M01s

Galaxy M01s je vybaven procesorem Helio P22 z roku 2018. Moc výkonu nebude k dispozici, byť se jedná o osmijádrový model s taktovací frekvencí až 2 GHz. Ten má k dispozici 3 GB operační paměti a pro data poslouží 32GB prostor s možností rozšíření o microSD kartu o velikosti až 512 GB.

Zdroj: fonearena.com

Novinka je vybavena HD displejem s výřezem pro přední kameru. Na zadní straně je 13MPx foťák a 2MPx kamerka pro dodatečné efekty. Na zádech se navíc nachází čtečka otisků prstů. O energii se stará 4000mAh baterie. Samsung se snažil nabídnout něco víc, mezi bonusovými funkcemi najdeme podporu Dolby Atmos. Bohužel samotný systém je Android 9, což je zvláštní, když zde bude co nevidět Android 10.

Specifikace

Novinka má nastavenou cenu v přepočtu přibližně na 3100 Kč. Zatím nemáme informace o dostupnosti v Evropě. Jakmile Samsung poskytne nějaké vyjádření, aktualizujeme článek.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version