Dotekomanie.cz

Displej nejmenšího iPhone 12 unikl na prvním snímku, ukazuje nezměněný notch

iphone12 0 1518x754x

Původní koncept iPhone 12 se zmenšeným výřezem; Zdroj: EverythingApplePro

Nový iPhone 12 má dorazit na podzim a tak není divu, že již začínají unikat i první součástky této nadcházející generace. Nedávno jsme v souhrnném článku sepsali všechny dosavadní informace, jak budou čtyři nové iPhony řady 12 vypadat. Dnes na fotce unikl první reálný obrázek nejmenšího modelu s úhlopříčkou 5,4 palce a ukazuje jednu zajímavou novinku.

Co očekávat od iPhone 12? Bude to zklamání, nebo revoluce?

Nejmenší iPhone 12 s velkým notchem

Nejnovější informace ukazují na snímku od věrohodného zdroje zobrazovací panel iPhone 12 s úhlopříčkou 5,4 palce. Nejzajímavější novinkou, která z nich vyplývá, je stejně velký výřez neboli notch v displeji jako u současných iPhonů s FaceID. Přitom původně se hovořilo o zmenšení tohoto výřezu u letošní generace. Je ale stále možné, že menší notch dostanou jen „Pro“ modely.

Zdroj: GSMArena.com

Rámečky na snímku vypadají také jako velmi tenké, nicméně ve finále v těle zařízení mohou být větší. Stále však má u letošní generace platit, že právě rámečky má mít Pro model tenčí než levnější iPhone 12.

Celkově se máme na podzim dočkat rovnou čtyř nových modelů. První dva budou levnější modely, a to základní iPhone 12 s úhlopříčkou 5,4 palce a větší iPhone 12 Max s úhlopříčkou 6,1 palce. Krom toho se ale dočkáme dvou Pro modelů, a to iPhone 12 Pro (6,1 palce) a iPhone 12 Pro Max (6,7 palce).

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version