Dotekomanie.cz

Xiaomi představí nový model s 108Mpx fotoaparátem

Xiaomi

Zdroj: Xiaomi

Xiaomi koncem loňského roku představilo velice zajímavý model pod názvem Mi CC9 Pro, který nabídl jako první telefon na světě 108megapixelový zadní fotoaparát. U nás se prodává s označením Mi Note 10. Společnost ale nyní pracuje na novém smartphone s kódovým označením CAS.

Xiaomi Mi CC10 Pro už v červenci

Dle zahraničních zdrojů bude zařízení vybaveno 108megapixelovým fotoaparátem s novým senzorem HM2, což bude aktualizace současného HM1, jenž se používá v Galaxy S20 Ultra. Jak bylo již v úvodu článku řečeno, Mi CC9 Pro / Mi Note 10 byl prvním telefonem, který nabídl 108megapixelový fotoaparát od společnosti Samsung. 

Zdroj: Fonearena

Xiaomi CAS však má nabídnout 12x optický zoom a až 120x digitální zoom. Výše uvedený současný model pro porovnání nabízí 5x optický zoom a 50x digitální zoom. Model CAS by pak měl používat kombinaci periskopu a teleobjektivu a 108megapixelového fotoaparátu. 

Mohlo by se také jednat o prémiovou verzi řady Mi CC 10, takže může jít o model Mi CC 10 Pro. Telefon bude totiž údajně vybaven procesorem Snapdragon 775G s podporou 5G sítí. Představen by měl být již v průběhu července. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version