Dotekomanie.cz

TicPods ANC jsou nová sluchátka s aktivní potlačením hluku

ticpods anc battery2 1389x782x

Zdroj: Mobvoi

Společnost Mobvoi představila sluchátka TicPods 2 a TicPods 2 Pro na začátku roku a nyní jsme se dočkali nového modelu v podobě TicPods ANC. Dalo by se říci, že novinka je postavena na základu TicPods 2 Pro, ale nabízí se jiný design. Novinka by se dala zařadit mezi cenově dostupnější produkty.

TicPods ANC

Pokud jste chtěli sluchátka s aktivním potlačením okolního hluku, museli jste sáhnout po dražším modelu za 125 dolarů, ale nyní se právě nabízí levnější verze TicPods ANC s touto technologií. Asi netřeba nějak vyzdvihovat jejich podobnost se sluchátky od Applu.

Zdroj: Mobvoi

Co se týče specifikací, tak kromě aktivního potlačení hluku se například nabízí certifikace IPX5, takže vydrží potřísnění vodou, respektive déšť, případně pot. Samozřejmostí je podpora chytrých asistentů od Googlu a Applu. Jsou vybaveny 13mm reproduktory a nabízí několik dodatečných funkcí jako třeba tichá mód.

Zdroj: Mobvoi

O propojení se stará technologie Bluetooth 5.0 a ovládání je dotykové. Sluchátka jsou vybavena bateriemi o kapacitách 50 mAh, což by mělo vystačit na 4,5 hodiny přehrávání se zapnutým potlačením okolního hluku. Pakliže je tato funkce vypnutá, mají nabídnout 5 hodin přehrávání. Krabička disponuje baterií o kapacitě 400 mAh, což by mělo vystačit na dva plné cykly pro sluchátka. Uživatel se tak bude moci dostat až na 15 hodin přehrávání hudby. O nabíjení docku se stará USB C konektor. Nehledejte zde bezdrátové nabíjení.

V tuto chvíli startují předobjednávky na sluchátka TicPods ANC, přičemž cena byla stanovena na 89,99 dolarů, což je v přepočtu přibližně 2 120 Kč.

Zdroj: 9to5google.com

Exit mobile version