Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Redmi 9, Galaxy A30s, Galaxy A20s

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – X50 Pro, Mi 10, X3 SuperZoom

Redmi 9

Společnost Redmi by Xiaomi představila v poslední době hodně novinek a nyní zde máme konečně základní model Redmi 9. Na základě specifikací se jedná o ořezanou verzi Redmi Note 9. I tak se nabízí například velká baterie, rychlé nabíjení nebo slušna fotografická výbava za poměrně nízkou cenu.

Redmi 9; Zdroj: Xiaomi

Specifikace Redmi 9

Samsung Galaxy A20s

U Samsungu se většinou platí za značku, takže poměr ceny a výkonu je trochu horší. Pomyslným konkurentem pro Redmi 9 je Galaxy A20s, který se dostává na pulty obchodů ve verzi s 32 GB prostoru pro data. Není to tedy nejnovější mobil, ani z pohledu specifikací.

Specifikace Samsung Galaxy A20s

Samsung Galaxy A30s

Samsung má na svém kontě mnoho modelů a některé se liší jen v drobnostech. Nyní se k nám dostává novinka Samsung Galaxy A30s, který vychází z modelu A30, ale nemá například Full HD displej. Na druhou stranu má foťák navíc na zadní straně.

Specifikace Samsung Galaxy A30s

Exit mobile version