Dotekomanie.cz

Motorola Razr 2 nabere zpoždění, dorazí až příští rok

Motorola Razr 2

Zdroj: XDA-Developers

Příchod nového modelu Motorola Razr 2 může být opožděn. Druhá generace skládací řady smartphonů od společnosti Motorola by se mohla nakonec objevit až v průběhu příštího roku. S touto informací přišel generální ředitel, Ross Young, společnosti Display Supply Chain Consultants na sociální síti Twitter.

Motorola Razr 2 nabere kvůli pandemii zpoždění

Primární důvod zpoždění druhé generace Razr je probíhající celosvětová pandemie koronavirus. Právě COVID-19 je podle Rosse Younga hlavní překážkou v plánech firmy Motorola. Pandemie tak donutila společnost přesunout datum uvedení na trh o několik měsíců později. I přesto může být Motorola Razr 2 letos představena, ovšem v prodeji nebude dříve než začátkem roku 2021. 

Zdroj: Android Community

Přesné datum prodeje bohužel není prozatím známo, ale počítá se s prvními měsíci příštího roku. Právě toto odložení pomůže firmě vyrobit dostatečný počet kusů, které následně bude prodávat. Hlavním konkurentem se stane Galaxy Fold 2 od Samsungu, který by se měl světu ukázat už v srpnu 2020 spolu i s Galaxy Z Flip 5G. 

Zajímavostí u Razr 2 bude přítomnost plastové vrstvy, kterou společnost nahradí za předešlé ultra tenké sklo. Očekává se také větší displej a také procesor Snapdragon 765G s podporou 5G sítí. Další vylepšenou oblastí bude operační paměť, bezdrátové nabíjení a další. 

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version