Dotekomanie.cz

Již dnes v 19:00 startuje WWDC, kde Apple představí nový iOS 14 + jak sledovat

wwdc 1900x1019x

Zdroj: Apple, Dotekomanie.cz

Již dnes v podvečer se koná tradiční keynote společnosti Apple v rámci vývojářské konference WWDC v San Franciscu. Na této akci se očekává představení nových verzí operačních systémů od Applu. Jmenovitě se dočkáme iOS 14 a iPadOS 14, macOS verze 10.16, watchOS 7 a dalších softwarových novinek. Přípravy na místě jsou již v plném proudu. Keynote budete moci sledovat živě a to přímo na YouTube.

Dnes od 19:00 představení iOS 14, macOS 10.16 a watchOS 7

Keynote dnes již můžete opravdu sledovat přímo na YouTube na kanálu společnosti Apple a nemusíte tak již nic více řešit jako tomu bylo v minulosti. Letošní ročník celé vývojářské konference se bude konat pouze online, keynote však bude mít pravděpodobně podobný formát jako každý rok.

My budeme keynote také sledovat a ihned po představení novinek vám přineseme jejich podrobný přehled v souhrnném článku. Očekáváme nový iOS 14, který bude mít možná widgety na domovské obrazovce, pak watchOS 7 s analýzou spánku a také oznámení přechodu počítačů Mac na ARM. Podle nejnovějších zákulisních informací nakonec nemáme očekávat žádný nový hardware.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version