Dotekomanie.cz

Fleetsmith už patří Applu

Enterprise security software pod názvem Fleetsmith se před několika okamžiky stal součástí společnosti Apple. Pokud někdo nevíte, co si pod názvem představit. Jedná se o sadu služeb pro správu a zabezpečení, která uživatelům umožňuje dohlížet na flotilu produktů značky Apple, automaticky spravovat aplikace, nastavení a předvolby zabezpečení při implementaci osvědčených postupů v oblasti IT a zabezpečení. Zhruba takto by se dala společnost Fleetsmith shrnout. 

Fleetsmith se připojuje k Applu

Služba se vždy zaměřovala na produkty značky Apple a nyní jej americká společnost odkoupila. Fleetsmith ve své tiskové zprávě uvedla, že „Naše společné hodnoty spočívající v tom, že zákazník dostane vždy to nejlepší, aniž bychom obětovali soukromí a bezpečnost, znamená, že můžeme skutečně plnit naše poslání a dodávat Fleetsmith podnikům a institucím všech velikostí po celém světě“.

Zdroj: MacRumors

Služba nabízí bezplatnou zkušební verzi až pro deset zařízení. Poté se můžete rozhodnout pro bezplatnou verzi, nebo zaplatit 8,25 dolarů (cca 200 Kč bez DPH) za zařízení. V tomto případě se jedná o měsíční poplatek, přičemž navíc získáte vylepšená nastavení a větší kontrolu nad každým zařízením. Za kolik Apple službu odkoupil, je samozřejmě neznámé.

Zdroj: 9to5mac.com

Exit mobile version