Dotekomanie.cz

Vivo přinese X50 Lite do střední třídy

Vivo logo 1264x842x

Zdroj: Ohsem.me

Databáze Google Play Console a australský obchodník JB Hi-Fi společně přibližují mobilní novinku známou pod označením X50 Lite z dílny společnosti Vivo, která by se měla oficiálně objevit na prodejních pultech v nejbližších dnech. I když čínský výrobce doposud neprozradil jedinou informaci, tak oba zdroje mezi sebou potvrzují jednotlivé prvky, a zmiňovaný prodejce dokonce přidává konečnou prodejní cenu.

Jiný název, stejný obsah

Podle odhaleného výpisu můžeme vyhlížet 6,38palcový AMOLED displej s FullHD+ rozlišením a výřez ve tvaru padající kapky vyplní 32megapixelová kamerka na populární selfie snímky. Hlavní slovo uvnitř zařízení získá osmijádrový procesor Snapdragon 665 od Qualcommu po boku 8GB operační paměti RAM nebo interního úložiště s kapacitou 128 GB. Baterie o velikosti 4 500 mAh nabídne technologii rychlého 18W nabíjení.

Zdroj: Gizmochina.com

Výčnělek ve tvaru kosočtverce vyplní čtyři objektivy fotoaparátu ve složení 48MPx (Samsung GM1) + 8MPx + 2MPx + 2MPx senzor. Snímač otisků prstů byl vsazen přímo pod čelní panel. Uživatelským rozhraním doprovodí operační systém Android 10, který překryje vlastní platforma FunTouch OS 10. Na výběr budou dvě barevné verze (Nebula Blue, Jae Black) za cenu v přepočtu 8 199 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version