Dotekomanie.cz

tvOS 13.4.5 je oficiálně k dispozici ke stažení

tvOS 13.4.5

Zdroj: 9to5mac

Společnost Apple kromě nového iOS 13.5 a iPadOS 13.5 vydala také tvOS 13.4.5. Jedná se v pořadí o již čtvrtou hlavní aktualizaci operačního systému tvOS, který běží na modelech Apple TV čtvrté a páté generace. Nové tvOS pak přichází pouhé dva měsíce po zveřejnění tvOS 13.4. 

tvOS 13.4.5 nepřináší žádné velké změny

Nový instalační balíček si samozřejmě můžete stáhnout zcela zdarma, a to prostřednictvím aplikace Nastavení na Apple TV. Konkrétně pro stažení aktualizace přejděte do Systém > Aktualizace softwaru. Uživatelům, kteří mají povolenou automatické aktualizace softwaru, bude automaticky balíček stažen a nainstalován.

Zdroj: MacRumors

Aktualizace operačního systému tvOS jsou téměř vždy malého rozsahu, neboť se zaměřují spíše na opravy chyb a drobné vylepšení stávajících funkcí. Není tedy obvyklé, že by Apple do tohoto systému přinášel výrazné změny. 

Prozatím se zdá, že ani tentokrát společnost nepřidala žádné výrazné novinky. V podstatě se zde Apple zaměřil pouze na zmíněné opravy chyb a vylepšení stability systému. Nový operační systém tvOS 13.4.5 si můžete stáhnout zdarma na Apple TV čtvrté a páté generace.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version