Dotekomanie.cz

TICWRIS GTS aneb Osobní zdravotní COVID-19 poradce na zápěstí jen za 29,9 dolarů [sponzorovaný článek]

TICWRIS GTS

Osobní zdravotní COVID-19 poradce na zápěstí jen za 29,9 dolarů. Tak by se dalo hovořit o TICWRIS GTS, které umí sledovat teploty a kyslík v krvi. Pandemie COVID-19 zasáhla celou planetu zcela bez milosti. Nemocnice jsou plné, obchody uzavřené a lidé panikaří. TICWRIS jako značka chytrých hodinek se snaží pomoci lidem lépe pochopit jejich zdravotní stav, hlavně v této globální infekční krizi. Společnost proto vydala svůj nový model s názvem TICWRIS GTS za velice dostupnou cenu, která je nižší než 30 dolarů – cca 740 Kč. 

Chytré hodinky nabízí hned několik funkcí, včetně sledování tělesné teploty, kyslíku v krvi, krevního tlaku, srdeční frekvence, spánku a sportovních aktivit. 

TICWRIS GTS: Funkce teploměru

TICWRIS GTS vám poskytne nepřetržitý monitor tělesné teploty, a to kompletně v reálném čase. Jak všichni víme, číslo tělesné teploty nyní funguje jako silný klíč pro přístup k venkovnímu sociálnímu distancujícímu společenskému životu. Díky hodinkám budete moci včas zjistit, zda máte teplotu, tedy jednu z prvních příznaků COVID-19. Tím se budete moci distancovat od svých blízkých a tím snížit riziko nákazy. 

TICWRIS GTS: Monitorování kyslíku v krvi

Dalším životně důležitým číslem je v současné době úroveň nasycení kyslíkem v krvi. Uvádí totiž, jak zdravé jsou vaše plíce. Koronavirus poškozuje zdraví lidí tím, že vnikne do plic a postupně snižuje hladinu kyslíku v krvi. Při nižších hladinách kyslíku v krvi jsou všechny orgány v těle jako rezavé části robota. S TICWRIS GTS tak budete moci tyto zdravotní hodnoty sledovat a případně včas zareagovat. 

Čistá jednoduchost klasického designu

Chytré hodinky TICWRIS GTS jsou s klasickým vzhledem designové koncepce čisté jednoduchosti. Tři barevné varianty nabízí černou, tmavě modrou a světle růžovou. Hodinky tak jsou vhodným dárkem nejen pro rodinu či přátele, muže či ženy. GTS může být také módním doplňkem a dalším technickým kouskem, který vás udělá chytřejší. 

TICWRIS není velká korporace, pouze start-up značka podporovaná několika špičkovými továrnami, které přežily v oblasti výroby elektroniky více než 10 let. Toto je třetí rok pro značku TICWRIS a 20. května byla novinka uvedena na Aliexpress. Pokud vás hodinky zaujaly, můžete si je zakoupit za 29 dolarů ZDE. Případně si jej můžete zakoupit z Aliexpressu ZDE. Pokud při platbě použijete kód pray4world, jeden dolar daruje firma na boj proti COVID-19.

Exit mobile version