Dotekomanie.cz

Slack pro iOS přináší nový navigační panel

Slack

Zdroj: Slack

Aplikaci Slack asi není třeba detailně představovat. Jedná se totiž o velice populárního komunikačního kecálka, který se objevuje převážně v profesionálním světě, tedy v IT týmech a podobně. Společnost se nyní rozhodla vylepšit svou mobilní iOS aplikaci a vydává novou aktualizaci. Co přesně je nového?

Slack přináší upravené rozhraní

iOS aplikace se nyní více podobá uživatelskému rozhraní z druhého břehu. Znamená to tedy, že iOS a Android aplikace jsou nyní více designově sjednoceny. 

„Dříve bylo obtížné dostat se ke čtyřem hlavním částí. Tuto problematiku jsme opravili novým šikovným navigačním panelem v dolní části aplikace, který obsahuje: Home View pro váš postranní panel, DM, Mentions a You.“

Zdroj: MacRumors

Uživatelé desktopové verze služby Slack budou také obeznámeni s všudypřítomným novým plovoucím panelem, který se objeví v iOS aplikaci. Rovněž byla změněna některá gesta přejíždění z rozhraní, což znamená, že uživatelé se budou muset přizpůsobit novým zvyklostem. Nově se tak přejetím prstem doprava dostanete do pracovního prostoru a preferencí, přičemž přejetím doleva se dostanete zpět k poslední konverzaci. 

Aktuálně se aktualizace pomalu a jistě rozšiřuje. Osobně ještě instalační balíček nemám k dispozici, tudíž budu muset ještě počkat. Pokud jste ve stejné situaci, taktéž si musíte počkat.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version