Dotekomanie.cz

Aktualizace pro Huawei P40 Pro s režimem AI 50 MP je dostupná v ČR [aktualizováno]

Huawei P40 Pro 1 6000x3368x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Aktualizováno 14. 5.

Nová aktualizace s označením 10.1.0.121 pro Huawei P40 Pro dorazila do Česka. Přináší zmíněný režim AI 50 MPx pro kvalitnější snímky v tomto plném rozlišení. Do nastavení přibyla také položka HUAWEI Assistant, kde jsou seskupeny chytré funkce umělé inteligence. Novinkou je také celková optimalizace a dubnový bezpečnostní balík Androidu. Aktualizace o velikosti 1,14 GB podle slov Huawei nabíhá postupně a měla by všem v následujících dnech dorazit. Náš redakční model ji již dnes obdržel.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Režim 50MP AI; Zdroj: Dotekomanie.cz

Původní článek 23. 4.

Za pár dní tomu bude již měsíc od představení série Huawei P40. Huawei na software těchto modelů stále pracuje a nyní se dozvídáme informace o nové aktualizaci, která je zatím dostupná jen v Číně. Aktualizace přináší především nový režim ve fotoaparátu s označením AI 50MP.

Vylepšený fotoaparát v nové aktualizaci Huawei P40 Pro

Nová aktualizace s označením 10.1.0.122 přináší nový režim fotoaparátu pod názvem AI 50MP. Ten slouží pro kvalitnější pořizování fotek v plném rozlišení senzoru. Konkrétně během 3 sekund dojde k pořízení několika snímků, které jsou pak spojeny. Ve finále mají fotky například ostřejší text, jak ukazuje snímek níže.

Zdroj: GSMArena.com

Kromě toho nová aktualizace optimalizuje a vylepšuje kvalitu a stabilitu fotoaparátu. Dále také přidává nové barevné schéma v Always on Display (Vždy na displeji). Celkově update vylepšuje stabilitu systému a optimalizuje efekty displeje.

Zatím je nová aktualizace dostupná jen v Číně, konkrétní dostupnost neznáme. Na redakčním Huawei P40 Pro máme zatím nejnovější verzi pro Česko, která je 10.1.0.114.

Zdroje: huaweicentral.com, gsmarena.com

 

Exit mobile version