Dotekomanie.cz

HTC U Ear sluchátka se inspirují u AirPods

HTC

Zdroj: AndroidCommunity

Na trhu se nachází jen hrstka výrobců mobilních telefonů, kteří ještě nepředstavili svá plně bezdrátová sluchátka. Konkrétně jde o HTC a OnePlus, ovšem minimálně u prvního jmenovaného se situace brzy může změnit.

HTC chystá vlastní bezdrátová sluchátka po vzoru Applu

V nejbližších týdnech totiž může společnost oznámit svá první bezdrátová sluchátka. Název produktu by měl znít HTC U Ear, přičemž objevena byla na webových stránkách FCC. Dokonce se na internetu objevily také fotografie, takže víme, jak budou vypadat. 

Zdroj: Gizmochina

Je vidno, že se firma inspirovala u AirPods, které trhu naprosto vládnou. To ale nemusí být nutně špatně, protože právě tato konstrukce přináší úspěch všem výrobcům sluchátek. Model U Ear na trh dorazí v černé barvě s lesklým povrchem. Na rozdíl od konkurenčních AirPods budou sluchátka od HTC v pouzdře uložena vodorovně. Samozřejmě se zde budou nacházet magnetické  nabíjecí konektory. 

Zdroj: Gizmochina

Samotné pouzdro pak uživatel bude moci dobít prostřednictvím USB-C kabelu, ovšem zda bude přítomna také podpora bezdrátového nabíjení není známo. Kdy společnost sluchátka představí je taktéž ve hvězdách. Vzhledem k tomu, že již získala potřebné certifikace, můžou světlo světa spatřit během pár týdnů.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version