Dotekomanie.cz

Honor představil řadu zajímavých produktů

Honor

Zdroj: Optimagazine.com

Značka Honor se pomalu a jistě začíná stávat velkým hráčem na trhu. Soustředí se totiž nejen na mobilní telefony, ale také začíná nabízet notebooky či tablety. Pojďme si tedy společně představit právě uvedené novinky. 

Honor v průběhu dnešního dne představil několik zajímavých produktů. Konkrétně jde o nový MagicBook Pro (2020), tablet, televizor Vision X1 a několik dalších věcí, které se hodí spíše do domácnosti. 

Honor Router 3 pro přechod na Wi-Fi 6

Honor Router 3 je cenově dostupná možnost, jak aktualizovat vaši domácí síť na nejnovější Wi-Fi 6. Jakmile bude v červenci spuštěn celosvětový prodej, cena se bude tohoto modelu pohybovat kolem 28 eur, tj. cca 767 Kč bez DPH. Honor Router 3 má hned čtyři externí antény, které lze případně složit. Kromě toho nabízí i čtyři gigabitové ethernetové porty, z nichž jeden může přijmout WAN.

Zdroj: GSMArena

Novinka slibuje přenosovou rychlost 3 000 Mbps v pásmech 2,4 a 5 GHz. Integrována je také funkce chytrého domova, kterou lze spravovat prostřednictvím aplikace HiLink. Zařízení je pak vybaveno dvoujádrovým procesorem Gigahome s taktem 1,2 GHz, operační pamětí s kapacitou 128 MB a 128MB flash paměti. 

Honor X1 a další produkty

Magic Earbuds sice nabízí aktivní potlačení okolního hluku, ale zaplatíte za ně minimálně 3 000 Kč. Proto se společnost rozhodla představit alternativu v podobě Honor X1, které nenabízí zmíněný ANC. Zato stojí příjemných 22 eur, tj. cca 603 Kč bez DPH. Podle výrobce také sluchátka na jedno nabití vydrží skvělých 24 hodin. 

Zdroj: GSMArena

Výrobce ale představil i uměleckou edici MagicWatch 2. Ta přináší barevné prvky na řemíncích a tapetách pro displej. K dispozici jsou i pouzdra na notebook pro MagicBook Pro. Tablet Honor V6 bude k dispozici na světových trzích v průběhu června letošního roku. Cena stále není zřejmá, takže si budeme muset ještě chvíli počkat. Honor přinese také celou řadu dalších spotřebičů pro domácnost – od vysavačů a zubních kartáčů po chytré konvice a čističe vzduchu.

Zdroj: GSMArena

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version