Dotekomanie.cz

Čtyři bezpečnostní kamery jen za 1 500 Kč z německého skladu [sponzorovaný článek]

kamery 1547x705x

Zdroj: TomTop.com

Čínský obchod TomTop nabízí ke koupi čtyři domovní bezpečnostní kamery za cenu jen 1 500 Kč, a to včetně dopravy, poštovného, balného a bez celních poplatků. Obchod TomTop má totiž tyto bezpečnostní kamery skladem v Německu a tak kupující neplatí žádné celní poplatky a poštovné je navíc zcela zdarma. Stačí nepromeškat tuto nabídku, z původních 300 kusů již zbývá jen necelých 150 kusů, neváhejte tedy dlouho se zabezpečením svého domu či bytu.

Jen za 1 500 Kč si zabezpečíte své obydlí

Díky lákavé nabídce od TomTopu můžete mít již za 1 500 Kč kamerově zabezpečený svůj domov a nemusí se tak bát v případě, že by Vám chyběly důkaz pro případ vloupání. Kamery nahrávají v rozlišení 720p. Kamery jsou analogové a musí být připojeny do AHD DVR přijímače, od kterého mohou následně putovat skrze HDMI do monitoru.

Zdroj: TomTop.com

Čtyři bezpečnostní kamery kupujte zde.

Každá ze čtyř kamer má 24 led infračervených světel pro možnost snímání v noci. Kamery jsou kryty hliníkovým obalem a jsou voděodolné. Je tedy možné použít je i pro snímání venkovního prostředí. Infračervené led diody se navíc aktivují samy automaticky. Každá z kamer váží přibližně 200 gramů, nejedná se tedy o nic velkého, robustního a těžkého. Nepromeškejte i vy nabídku obchodu TomTop na získání těchto zlevněných bezpečnostních kamer.

Zdroj: TomTop.com

 

Exit mobile version