Dotekomanie.cz

Xiaomi Redmi AirDots S a Redmi Band v akci! [sponzorovaný článek]

Xiaomi Redmi AirDots S 1200x675x

Xiaomi Redmi AirDots S a slevový kupón

Xiaomi Redmi AirDots S je od první generace nerozeznatelný, neboť konstrukce a design zůstal zachován. Neexistuje dokonce ani žádná další barevná varianta. K dispozici je tak stále stejná černá varianta. Ovšem jednotlivá sluchátka nabízí vylepšené funkce. Nejlepší novinkou je vylepšené párování. Doposud se k vašemu zařízení připojilo nejprve pravé a poté levé sluchátko. K dispozici byla také možnost použít pouze jedno sluchátko, například jako klasické hands-free. 

Redmi AirDots S ale tento proces mění. Když jej poprvé spárujete s telefonem, automaticky se připojí obě sluchátka. Jde o velmi vítaný doplněk a jsme si jisti, že fanoušci první generace tuto funkci budou mít rádi. Navíc je i zde možnost použít jedno sluchátko.

Nová bezdrátová sluchátka od Xiaomi přichází s technologií Bluetooth 5.0 a Redmi uvádí, že přenos dat se ve srovnání s první generací hned zdvojnásobil. Spojení je také rychlejší a stabilnější. Uživatelé si budou moci mimo jiné vychutnat nový herní režim s nízkou latencí, který lze aktivovat trojím stisknutím tlačítka na konci sluchátka. 

Každé jednotlivé sluchátko měří 7,2 mm a disponuje DSP pro chytrou redukci šumu. Baterie na jedno nabití by měla vydržet čtyři hodiny, při použití pouzdra pak dalších 12. Výrobce implementoval podporu pro hlasové asistenty Google Assistant, Siri a XiaoAI. Pro vyvolání asistenta stačí pak poklepat na tlačítko na sluchátku. 

Jestliže máte o Redmi AirDots S zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 626 Kč. Pokud však použijete náš odkaz, zaplatíte pouhých 500 Kč. Redmi AirDots S si můžete zakoupit ZDE.

Xiaomi Redmi Band v akci

Redmi by Xiaomi představil v rámci desátých narozenin Xiaomi svůj první chytrý fitness náramek, který zřejmě není jen přejmenovaný model z dřívějška.

V základu se nabízí obdélníkový displej s úhlopříčkou 1,08 palců. V základu je k dispozici celkem 72 různých ciferníků. Nezapomnělo se na senzor srdečního tepu a dokonce je zde k dispozici NFC pro placení. Jestli bude fungovat s Google Pay, není v tuto chvíli jasné, ale zdroje naznačují, že tato funkce bude k dispozici.

Na jedno nabití vydrží Redmi Band až 14 dnů, přičemž zvládne monitorovat zdravotní stav po dobu 24 hodin. Součástí jsou nejrůznější sportovní režimy a nechybí monitorování spánku. Nabíjení Redmi Band je velmi jednoduché, jelikož nepotřebujete dodatečný kabel. USB konektor je totiž součástí náramku, takže jej stačí připojit v podstatě k jakémukoliv zdroji.

Jestliže máte o Redmi Band zájem, potěší vás slevová nabídka v podání internetového obchodu Gearbest. Ten produkt nabízí za 706 Kč. Pokud však použijete náš kupón Y48D3E63025EB001, zaplatíte pouhých 490 Kč. Redmi Band si můžete zakoupit ZDE.

Exit mobile version