Dotekomanie.cz

Xiaomi Mi Fit 4.0.17 přináší možnost odemykat notebook náramkem

Xiaomi Mi Fit

Zdroj: AndroidCentral

Mobilní aplikace Xiaomi Mi Fit od čínské společnosti je určena pro její nositelná zařízení. Uživatelé prostřednictvím ní mohou spravovat své spárované produkty, například Xiaomi Mi Band 4 a další. Tato aplikace se v průběhu minulého roku dočkala své čtvrté verze. V návaznosti na tuto verzi společnost nyní vydala aktualizaci v podobě 4.0.17. 

Xiaomi Mi Fit umí v Indii skvělou vychytávku

Původní velká verze 4.0 přinesla mnoho klíčových změn. Dočkali jsme se nového uživatelského rozhraní. optimalizovaného zobrazení dat a dalších vychytávek. Nová verze 4.0.17 tak velké novinky nepřináší, nabízí totiž drobné vylepšené pro uživatelské rozhraní a šikovnou funkci pro indické uživatele. 

Zdroj: Fonearena

Xiaomi ve své nové aktualizaci opravila také velmi známé chyby a k tomu přinesla drobné vylepšené uživatelského prostředí. Největším doplňkem je ale možnost odemknout notebooky pomocí Mi Band. Majitelé Mi Band 3 a Mi Band 4 v Indii mohou nově odemknout své přenosné počítače právě těmito náramky. 

V současné chvíli není jisté, kdy tato funkcionalita zamíří i k nám do Evropy. Indický trh je ale většinou pro technologické giganty určitým způsobem testovací region. Je tedy více než pravděpodobné, že dříve nebo později k nám funkce také zamíří. Mírně upravené rozhraní je ale dostupné všem uživatelům. Pokud si chcete novou aktualizaci stáhnout, stačí jednoduše přejít do App Storu či Obchodu Play a instalační balíček stáhnout. 

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version