Dotekomanie.cz

Veletrh IFA 2020 v Berlíně letos změní koncept, bude zřejmě online

IMG 8933 4032x3024x

Zdroj: Dotekomanie.cz

Veletrh IFA v Berlíně se letos nebude konat kvůli zákazu pořádání velkých akcí nad 5000 lidí v Berlíně až do 24. října 2020. Organizátoři nyní oznámili, že IFA bude jiná než obvykle a máme se těšit na nový inovativní koncept. Už teď je však téměř jisté, že bude bez návštěvníků.

Veletrh IFA v Berlíně bude letos jiný

Tradičně se veletrh spotřební elektronika IFA v Berlíně koná na začátku září, letos pak měl být od 4. do 9. září. Vzhledem k současné pandemii a zákazu velkých akcí v Berlíně byli organizátoři nuceni již nyní veletrh změnit, ačkoliv do jeho začátku zbývají více než 4 měsíce. Koncept celého veletrhu bude pro letošní ročník změněný, jak konkrétně ale tvůrci ještě neoznámili. Prý na tom nyní pracují. Pravděpodobně dojde k využití online přenosů.

Veletrh IFA tak potkal stejný osud jako Mobile World Congress, který se měl konat na konci února v Barceloně. Ten byl kvůli pandemii nemoci Covid-19 také zrušený. Výrobci tak musí počítat i nadále s představováním především pomocí online přenosů. A jaký byl obvykle veletrh IFA si můžete připomenout v našem starším pořadu Na Dotek níže.

Zdroj: b2b.ifa-berlin.com

Exit mobile version