Dotekomanie.cz

Je tady týden slev s JBL! Nakupte u Smarty a užijte si extra slevu 20 %! [sponzorovaný článek]

Smarty

Jarní počasí většinu z nás už probudilo ze zimního spánku a vzhledem k současné situaci začínáme čím dál více vyhledávat pobyt v přírodě. Mnozí z nás ocení to, že si mohou vzít s sebou i svou oblíbenou hudbu. Nyní si na smarty.cz můžete objednat vybrané reproduktory či sluchátka značky JBL se slevou 20 %. Stačí zadat kód JBL20. 

Pokud rádi sportujete, určitě oceníte bezdrátová sluchátka JBL Endurance SPRINT. Jsou voděodolná, ergonomická a v případě potřeby je snadno připevníte k oděvu.  Se slevou je pořídíte jen za 1 032 Kč, místo původních 1 290 Kč. 

Pokud potřebujete multifunkční sluchátka, sáhněte po JBL Live 400BT. Bezdrátová sluchátka, která vydrží na jedno nabití až 24 hodin. Kromě přehrávání hudby podporují i hlasové asistenty či technologii Ambient Aware, díky které lze jednoduše zesílit okolní zvuk – nemusíte tedy sluchátka vůbec sundávat. Ve slevě je můžete mít za skvělých 1 832 Kč. 

V nabídce jsou i přenosné reproduktory. Skvěle se hodí třeba na piknik s přáteli, do kanceláře nebo i na doma. Náš nejprodávanější reproduktor JBL Charge 4 se chlubí výdrží až 20 hodin. Navíc je i voděodolný a jak je zvykem, zvuk je naprosto perfektní. Na Smarty ho nyní pořídíte za 2 952 Kč. 

A pokud chcete udělat dojem, máme pro vás JBL Pulse 4. Tento reproduktor navodí skutečně příjemnou atmosféru, a to díky světelným efektům, které lze ovládat v aplikaci. 

Ať už připravujete setkání s přáteli nebo party, tento reproduktor s výdrží až 12 hodin zábavu rozhodně nezkazí. Nyní jen za 3 992 Kč. 

Celou nabídku naleznete na smarty.cz. Akce je platná v termínu 27. 4. – 1. 5. 2020.

Exit mobile version