Dotekomanie.cz

Novinka iQOO Neo 3 láká na 144Hz displej a 44W nabíjení

iQOO Neo3 1767x944x

Zdroj: IQOO

V únoru jsme se dočkali představení herní novinky iQOO 3 a nyní zde máme upravenou verzi iQOO Neo 3. Mobily sdílí některé specifikace, ale ve své podstatě iQOO Neo 3 láká příznivce hraní na jiné vlastnosti.

Nubia Play oficiálně, láká na 144Hz displej

Střední třída na steroidech

iQOO Neo 3 zapadne některými specifikacemi rovnou mezi top modely, ale ve své podstatě se spíše řadí mezi vyšší střední třídu. Oproti iQOO 3 jsou zde změny, přičemž nejviditelnější je u displeje. Tentokrát je k dispozici LCD panel s obnovovací frekvencí 144 Hz. Čtečka otisků prstů již není pod displejem, nachází se na boční straně.

Zdroj: IQOO

O výkon se zde stará Snapdragon 865, který má  dispozici nejmodernější operační paměti LPDDR5. Je vidět, že zde jde hlavně o výkon, jelikož se použilo úložiště UFS 3.1. K dispozici jsou navíc stereo reproduktory a vylepšená kvalita zvuku, což zaručují některé specifikace.

Energii dodává baterie o kapacitě 4500 mAh. V oblasti rychlého nabíjení došlo k ústupku oproti iQOO 3, ale i tak se nabízí úctyhodná hodnota 44 W. Co se týče fotografických možností, nabízí se poměrně standardní výbava v čele se 48MPx snímačem a jedním pro širokoúhlé záběry. Také je zde senzor pro makro fotky.

Je vidět, že Vivo se snaží svou značku IQOO dostat do popředí a snaží se nabídnout mobily s vylepšenými vlastnostmi. Pokud jde o výkon, je iQOO Neo 3 celkem zajímavou volbou.

Specifikace iQOO Neo 3

Nejnižší verze iQOO Neo 3 přijde na 2698 juanů, což je v přepočtu přibližně 9 740 Kč. Nejvyšší verze pak přijde na cca 12 270 Kč. Vzhledem k tomu, že Vivo postupně vstupuje na evropský trh, je zde možnost, že novinky budou dostupné. Jakmile získáme více informací, aktualizujeme článek.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version