Dotekomanie.cz

Apple Music: jak najít naposledy přidané skladby za pár vteřin

Apple Music

Zdroj: Dotekomanie.cz

Chtěli byste snadno vidět své nedávno přidané skladby v Apple Music? Pokud se vám líbí aplikace Apple Music pro iPhone a iPad, možná oceníte možnost zobrazit nedávno přidané skladby. 

Mnoho majitelů iOS zařízení využívá aplikaci Music, která byla předinstalovaná na jejich zařízeních, k poslechu jejich oblíbených skladeb. Skrze tuto aplikaci je možné také používat předplatné Apple Music. 

Hudební streamovací služba od Applu je přímo propojena a funguje bezproblémově, pokud je používána společně s dalšími zařízeními, která jsou všechna dobře integrována do ekosystému firmy Apple. 

Apple Music, podobně jako jakákoli jiná platforma pro streamování hudby, která je dnes k dispozici, umožňuje uživatelům vytvářet, spravovat a sdílet seznamy skladeb. Vytváření a správa seznamů skladeb však nemusí být úkolem, který někteří uživatelé chtějí převzít do vlastních rukou. Music od Applu tak nabízí několik chytrých seznamů skladeb, jako je ten, o kterém se budeme bavit. Konkrétně jde o playlist pod názvem „Naposledy přidáno“. 

Jste-li uživatel této platformy, který chce najít a užívat si tento seznam skladeb, pak čtěte dále. Podíváme se totiž, jak seznam najít a co vše nabízí. 

Apple Music: jak zobrazit naposledy přidané skladby

Pokud nemáte aktivované předplatné Apple Music, žádný strach, protože předplatné není potřeba, abyste chytré seznamy skladeb v aplikaci Hudba mohli používat. Jednoduše postupujte podle níže uvedených kroků a najděte své nedávno přidané skladby během několika sekund. 

Zdroj: Dotekomanie.cz

Nejprve otevřete výchozí aplikaci Hudba z domovské obrazovky vašeho iPhonu nebo iPadu. Přejděte do sekce „Knihovna“ a zde klepněte na „Seznamy skladeb“, což je první možnost v knihovně. V nabídce Seznamy skladeb přejděte dolů, dokud nenajdete seznam skladeb „Naposledy přidáno“ a klepněte na něj. Zde pak najdete všechny skladby, které byly nedávno přidány. Pokud se přesunete na konec seznamu, uvidíte celkový počet skladeb a dobu trvání všech skladeb dohromady. 

Zdroj: Dotekomanie.cz

Toto jsou téměř všechny kroky potřebné pro přístup ke skladbám, které jste nedávno přidali do své knihovny v aplikaci Hudba. Zde stojí za zmínku, že kromě skladeb, které jste přidali z Apple Music, lze do seznamu skladeb přidat také místní hudební soubory ze synchronizace s iTunes. 

Kromě tohoto seznamu skladeb „Naposledy přidáno“ nabízí aplikace také inteligentní seznamy skladeb pro klasickou hudbu, hudbu z 90. let, naposledy přehrávané a seznam 25 nejhranějších skladeb s nejhranějšími skladbami bez ohledu na to, zda jste odběratelem Apple Music, nebo ne. Pokud jste však předplatitelem, můžete na svém iPhonu a iPadu povolit hudební knihovnu iCloud, aby se vaše seznamy skladeb plynule synchronizovaly na všech vašich zařízeních Apple.

Exit mobile version