Dotekomanie.cz

Oppo Reno Ace2 na reálné fotografii

Oppo Reno Ace2

Zdroj: Android Authority

Oppo Reno Ace bylo představeno loni v říjnu a nabídlo Snapdragon 855+ a rychlé 65W nabíjení. Řeč nyní ale bude o nástupci Oppo Reno Ace2, který se měl objevit na první fotografii. Co snímek odhaluje? 

Oppo Reno Ace2 bude mít čtyři fotoaparáty

Obrázek nám dost jasně demonstruje smartphone v modré barvě. Na jeho zadní straně je umístěna čtveřice fotoaparátů, které jsou v kruhovém rozložení. Tak trochu svým designem připomíná OnePlus 7T. Sice na fotografii není zachycena přisvětlovací LED dioda, ovšem je velice pravděpodobné, že je umístěna na levé straně fotoaparátů. 

Zdroj: gsmarena

Další detaily, které můžeme z fotografie vyčíst, jsou například hardwarová tlačítka hlasitosti, která se budou nacházet na levé straně telefonu. Oppo Reno Ace2 na této straně bude mít i slot pro vložení SIM karty. Na spodní straně se samozřejmě bude nacházet nejmodernější USB-C port vedle dvou mřížek – jedna pro reproduktor a mikrofon. 

Více informací o chystaném telefonu ale nemáme. Podle posledních spekulací by telefon měl nabídnout nový procesor Snapdragon 865. To je ale tak zhruba vše, co o nástupci první generace víme. 

Zdroj: gsmarena.com

Exit mobile version