Dotekomanie.cz

OnePlus 7T a slevový kupón! [sponzorovaný článek]

OnePlus 7T s námi nejlevněji

Oproti minulému modelu jsme se dočkali u OnePlus 7T jednoho foťáku navíc na zadní straně. Nabízí se tak 48MPx hlavní foťák, 16MPx s širokým úhlem záběru a také 12MPx s možností dvojnásobného přiblížení. OnePlus se také pochlubilo noční režimem, což je aktuálně největší trend v rámci focení. Taktéž došlo na vyladění sestavy, aby produkce barev byla co nejvěrnější.

OnePlus se také soustředilo na displej. K dispozici je stále Full HD+ panel, ale došlo k nárůstu úhlopříčky, ale to není hlavní novinka u této komponenty. Tím hlavním lákadlem je 90Hz zobrazovací panel, díky čemuž uživatelé získávají plynulejší obraz.

Kromě toho došlo na výměnu procesoru za nejnovější Snapdragon 855 Plus, který má již v základu k dispozici 8 GB operační paměti. Co se týče úložišť, nabízí se 128 nebo 256 GB bez možnosti rozšíření pomoci paměťové karty. OnePlus 7T je o něco větší a těžší. Odrazila se na tom větší kapacita baterie, ale v porovnání s předchozí generací došlo k navýšení jen o 100 mAh.

Rychlé nabíjení samozřejmostí

OnePlus 7T mimo jiné disponuje rychlejším nabíjením Warp Charge 30T (30W). V porovnání s OnePlus 7 došlo k 23% zrychlení, což je již úctyhodný výsledek, ale na současné nejnovější technologie nestačí. Stačí zmínit, že na trhu najdeme mobily s 45W nabíjením, přičemž bezdrátové se již dostalo na hodnotu 30 W.

OnePlus 7T je tak iterací aktuálního základního modelu, ale v součtu všech drobných úprav se jedná o podstatně vybavenější model. Nabízí se lepší displej, větší fotografické schopnosti, rychlejší procesor, větší baterie a rychlejší nabíjení.

Originální OnePlus 7T je u internetového obchodu Banggood po dobu prvního týdne v akci. Pokud ale zadáte náš kupón BGOP7T36, zaplatíte ještě méně, a to 11 598 Kč! Ale pospěšte si, skladové zásoby rychle mizí a platnost nízké ceny je závislá na tom, jak rychle svou objednávku stihnete dokončit. Kupujte ZDE.

Specifikace

Exit mobile version