Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – One Hyper, Xperia 1 II, Xperia L4

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – S5 Pro, K5 Pro, P30 Lite, Xperia 10 II

Motorola One Hyper

V prosinci společnost Motorola představila poměrně unikátnější mobil One Hyper, minimálně na tohoto výrobce. Ještě nemáme informace o oficiální dostupnosti, ale první obchod jej zařazuje do své nabídky. Novinka láká na výsuvnou kameru, slušné specifikace a velkou baterii.

Zdroj: Motorola

Specifikace Motorola One Hyper

Sony Xperia 1 II

V únoru Sony představilo mimo jiné svůj nejnovější top model, který láká zejména na fotografické schopnosti. Sony Xperia 1 „mark 2“ má ale celkem dost vysoko nastavenou cenu, přes 30 tisíc korun. Do jisté míry se jedná o unikátnější mobil, zejména 4K displejem, pokročilými technologiemi a nejrůznějšími bonusovými funkcemi. Zatím se jen chystá prodej, ale již nyní se první obchody připravují.

Grafika: Sony.com

Specifikace Sony Xperia 1 II

Sony Xperia L4

Další novinka od Sony se chystá na český trh. Obchody začínají chystat začátek prodeje základnějšího modelu Xperia L4. Ten byl uveden na trh taktéž v únoru a cenou nepřekračuje hranici 5000 Kč. V této kategorii se dají ale najít lépe vybavené modely.

Zdroj: Sony

Specifikace Sony Xperia L4

MyPhone Hammer Energy 2

Kategorie odolných smartphonů začíná být zajímavější. Příkladem je novinka MyPhone Hammer Energy 2. Už jen podle vzhledu je jasné, že by tento model měl něco vydržet, zejména díky pogumovaném zevnějšku, ale nabízí se také certifikace IP68. Sice v oblasti focení nebude vynikat, ale například se nabízí 5000mAh baterie s podporou rychlého nabíjení.

Zdroj: MyPhone

Specifikace MyPhone Hammer Energy 2

Exit mobile version