Dotekomanie.cz

iPad Air 3. generace má problémy s displejem

iPad Air

Zdroj: PhoneArena

iPad Air třetí generace se poslední dobou potýká se stížnostmi některých majitelů. Zdá se totiž, že tablet má problém, který způsobí, že displej se po chvíli trvale znefunkční. S tímto problémem se samozřejmě setkala pouze hrstka uživatelů, ovšem i přesto Apple chybu uznává a spouští bezplatný výměnný program.

iPad Air 3. gen. se dočkal svého prvního výměnného programu

Problém u nového iPadu Air se týká zobrazovacího panelu, který se některým uživatelům sám od sebe vypnul. Samozřejmě zapnout jej už nebylo možné. Někteří majitelé spatřili i mírné problikávání displeje, přičemž poté se zcela vypnul. Pokud jste se tedy s takovým problémem u iPadu Air třetí generace setkali, neváhejte kontaktovat Apple a domluvte si bezplatnou opravu.

Zdroj: PhoneArena

Dle dostupných informací má tento problém na svědomí výrobní chyba. Právě díky ní bude muset Apple u postižených zařízení vyměnit celý displej. Bezplatné opravy jsou k dispozici majitelům modelů iPad Air třetí generace vyrobených od března 2019 do října 2019. Samotný tablet byl vydán 18. března loňského roku a vybaven je například 10,5palcovým LCD displejem s rozlišením 2 224 x 1 668 pixelů. 

Srdcem tabletu je procesor A12 Bionic, který dříve poháněl iPhone XS. K dispozici je také 3GB operační paměť či vnitřní úložiště, u kterého si můžete zvolit až 256 GB. Na zadní straně iPadu je umístěna 8megapixelový fotoaparát, přičemž na opačné straně 7megapixelový fotoaparát. Zapomenout zmínit nemohu ani baterii s kapacitou 8 134 mAh, Touch ID či přítomný 3,5mm jack konektor pro připojení drátových sluchátek. 

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version