Dotekomanie.cz

Galaxy Tab A 8.4 (2020) se poodhaluje

Galaxy S20

Zdroj: Samsung

V průběhu minulého měsíce se na Google Play Console objevil nadcházející tablet Galaxy Tab A 8.4 (2020) od jihokorejské společnosti Samsung. Seznam odhalil nejen název, ale také možnou podobu a hlavně i některé klíčové specifikace. Tentokrát se do odhalení tabletu přidal i spolehlivý “leaker“ Evan Blass. 

Galaxy Tab A 8.4 (2020) nenadchne ani nezklame

Podle Evana Blasse bude mít Galaxy A 8.4 (2020) na levé straně zdířku pro SIM a microSD kartu. Hardwarové tlačítko pro zapnutí/vypnutí displeje a regulaci hlasitosti bude umístěno na pravé straně. V horní a dolní části displeje se budou nacházet poměrně velké rámečky. Má to ale svůj důvod, neboť v té horní části bude umístěn reproduktor a přední 5megapixelový fotoaparát. 

Zdroj: Gizmochina

Zadní strana by dle aktuálních informací měla být vyrobena z polykarbonátového materiálu. Kromě toho by zde měl být umístěn jeden 8megapixelový fotoaparát bez přísvětlovací LED diody. Zapomenout nemůžeme zmínit ani přítomnost USB-C portu. 

Galaxy A 8.4 (2020) by měl nabídnout HD displej s rozlišením 1200 x 1920 pixelů. Srdcem tabletu se stane procesor Exynos 7904 s taktem 1,8 GHz. O dočasně spuštěné aplikace a dokumenty se pak postará operační paměť s kapacitou 3 GB. K dispozici bude i vnitřní 32GB úložiště pro soukromá data. Úložiště si však budete moci rozšířit prostřednictvím microSD karty, a to až o 512 GB. 

Předinstalovaným systémem bude Android 9.0 Pie. Zařízení se bude pyšnit i dostačující velikostí baterie – 5 000 mAh. Novinka bude samozřejmě vybavena Bluetooth 5.0 a Wi-Fi 802.11ac. V prodeji by měla být jedna barevná varianta pod názvem Mocha. Kdy a za jakou cenu bude novinka v prodeji, je prozatím ve hvězdách.

Zdroj: gizmochina.com

Exit mobile version