Dotekomanie.cz

Čtyři modely iPadu Pro jsou již opravdu blízko představení

iPad Pro

Zdroj: Onleaks

Nástupce iPadu Pro vyhlížíme již opravdu dlouho, poslední model byl představen před 1,5 rokem. Již je tedy na čase, aby došlo k představení nových modelů. To nyní potvrzuje nalezení čtyř modelů na čínských stránkách Applu nebo také databáze Eurasian Economic Commission.

Nový iPad Pro již brzy

Konkrétně v databázi komise pro schvalování zařízení Eurasian Economic Commission byl nalezen model A2229. To je totiž modelové označení iPadu, který zatím nebyl představen. Z databáze se ale bohužel nedozvíme žádné podrobnější specifikace.

Zdroj: Onleaks

Samotný Apple pak paradoxně v podstatě potvrdil brzký příchod čtyř modelů – A2228, A2229, A2231 a A2233. Ty se totiž krátce objevily na jejich čínské stránce popisující dostupné bezdrátové sítě pro Čínu. Mluvíme sice o čtyřech modelech, ale Apple již tradičně označuje jinak verze WiFi a s mobilním připojením LTE. Bude se tak jednat o tyto modely:

Nový iPad Pro má nabídnout především trojitý zadní fotoaparát a také ToF senzor pro snímaní hloubky vašeho okolí. Dřívější spekulace hovořily o představení v březnu, to se ale může kvůli koronaviru změnit. iPad Pro 2020 má být z části již ve výrobě. Krom toho se spekuluje také o dalších modelech iPad, jako třeba o novém 10,2palcovém levnějším modelu, nebo dokonce o modelu s podporou 5G.

Zdroje: iphoneincanada.ca, phonearena.com

Exit mobile version