Dotekomanie.cz

Aktualizace WhatsApp přináší podporu dark mode

whatsapp

Zdroj: Dotekomanie.cz

Facebook dnes vydal dlouho očekávanou aktualizaci přinášející tmavý režim (neboli dark mode) pro WhatsApp. Ta je dostupná jak na operační systém iOS, tak také na Android. Pro aktivaci dark mode je nutné mít minimálně verzi iOS 13, jinak vám nepůjde tmavé rozhraní zapnout. V případě Androidu zřejmě verzi 10. Případně na Androidu 9 musíte jít uživatel do Nastavení > Chaty > Režim > a následně zvolit možnost „Tmavý“.

WhatsApp chystá tmavý vzhled i pro web

WhatsApp nyní s podporou tmavého režimu

Populární aplikace pro chatování WhatsApp se tak konečně přidává po bok například Facebook Messengeru, který umí tmavý režim již delší dobu. Nová verze na iOS s číslovkou 2.20.30 přináší také podporu funkce Haptic Touch u iPhonů XR a 11. Některé funkce byli totiž do nynějška dostupné pouze přes 3D Touch a tak měli tito uživatelé smůlu.

Zdroj: 9to5mac

Na Androidu má nová verze s podporou dark mode číslovku 2.20.64. Pro jeho aktivaci stačí jít do nastavení aplikace – chaty a zde vybrat požadovaný vzhled. Výchozí se řídí dle nastavení systému. Změnu rozhodně vítáme a nyní Facebooku chybí dodat podporu tmavého režimu již jen do hlavní aplikace „Facebook“.

Zdroj: Dotekomanie.cz

Zdroje: 9to5mac.com, blog.whatsapp.com

Exit mobile version