Dotekomanie.cz

OnePlus přináší exkluzivní funkci pro Google Assistant

OnePlus

Zdroj: OnePlus

OnePlus právě oznámil, že se spojil s jednou nejvíce technologickou firmou na světě. Právě on a Google společně přinášejí jednu z nejnovějších funkcí Google Assistant do téměř všech chytrých telefonů značky OnePlus. Nová funkce se nazývá Ambient Mode a telefony přemění na chytré displeje. 

OnePlus přináší Ambient Mode

Společnost novou funkci zpřístupnila všem modelům počínaje od verzí OnePlus 3. Google svůj Ambient Mode představil minulý podzim a dokáže zobrazit oznámení, rychleji spustit seznamy skladeb, umožnit rychlejší přístup k chytré domácnosti a další kousky. Původně byla funkce k dispozici pouze pro Lenovo Smart Tab M8 HD, Lenovo Yoga Smart Tab, Nokia 6.2 a Nokia 7.2.

Od dnešního dne je ale Ambient Mode k dispozici také na chytrých telefonech společnosti OnePlus. Uživatelům v praxi umožní přístup k počasí, různým agendám, zábavě a podobně. Jak jsem zmínil již v úvodu článku, Ambient Mode změní váš telefon na chytrý displej. Abyste funkci mohli používat, musíte ji aktivovat. Přejděte tedy do aplikace Nastavení -> Assistant -> Zařízení. Nutno podotknout, že výrobce varuje před dostupností funkce. Vzhledem k tomu, že se na trh teprve dostává, může trvat i týden, než se objeví ve vašem zařízení. Pokud tedy nový instalační balíček na svém mobilním telefonu ještě nevidíte, budete si muset nějaký čas počkat.

Zdroj: phonearena.com

Exit mobile version