Dotekomanie.cz

Oficiálně: Poco X2 přichází se 120Hz displejem a střední výbavou

Poco X2

Značka Poco nedáno oznámila, že se osamostatnila od Xiaomi, ale ve skutečnosti jsou vazby velmi těsné. Nelze předpokládat, že by jen tak Poco začalo vyrábět vše ve vlastních továrnách atd. Dnes jsme se dočkali představení nového smartphonu, který je druhý v pořadí u této společnosti. Novinka se jmenuje Poco X2.

Poco X2

Pokud se orientujete v představených mobilech společnosti Xiaomi, možná vám Poco X2 připomíná dříve uvedený model. Jak jsme již odhadovali, Poco X2 zcela vychází z modelu Redmi K30. Nejen specifikace jsou totožné, ale i design zadní strany.

Nabízí se také stejné bonusové funkce, jako například 120Hz displej nebo 64MPx hlavní foťák. Baterie má kapacitu 4500 mAh, přičemž je zde podpora 27W nabíjení. Čtečka otisků prstů je umístěna na boku.

Poco X2 prvně zamíří na indický trh za cenu 15 999 indických rupií za základní model. To je v přepočtu přibližně 5 100 Kč. Budeme si muset počkat, jestli k nám zamíří tato novinka, nebo spíše Redmi K30. Případně se novinky můžeme dočkat pod značkou Xiaomi.

Specifikace

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version