Dotekomanie.cz

Galaxy A70e poprvé pod drobnohledem

Galaxy A70e

Grafika: @onleaks

Jihokorejský technologický gigant představil v březnu loňského roku model Galaxy A70, přičemž jeho nástupce A70s se dostavil o něco později. Nyní se na internetu objevují spekulace týkající se dalšího, levnějšího modelu Galaxy A70e. 

Galaxy A70e nabídne 6,1palcový displej a další

Podle zveřejněných informací nabídne model Galaxy A70e velký 6,1palcový displej. Zobrazovací panel v tomto případně bude mít poměrně tlusté rámečky kolem, což prozatím nepůsobí tak dobře. Jen pro zajímavost, Galaxy A70s nabízí 6,7palcový AMOLED displej s menšími rámečky. 

Grafika: @onleaks 

Nicméně, v tomto případě bude čtečka otisků prstů umístěna na zadní straně telefonu – Galaxy A70 a 70s jej mají přímo v displeji. Místo nového USB-C portu by měl Samsung použít starý microUSB konektor. Ihned vedle konektoru pak bude k dispozici reproduktor a 3,5mm jack konektor. Celkové rozměry telefonu by měly činit 156,8 x 76,45 x 9,35 mm. Pokud ale budeme brát v úvahu i zadní vystouplé fotoaparáty, celková tloušťka bude činit 9,45 mm.

Grafika: @onleaks

Levnější varianta ale bude přeci jen něčím zajímavá. Na zadní straně totiž má být k dispozici hned trojice fotoaparátů. Ty by pak měly být uspořádány svisle. V současné chvíli se však jedná o jediné dostupné informace, které máme. V nadcházejících týdnech bychom se měli dočkat více podrobností.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version