Dotekomanie.cz

Chytré sportovní hodinky za 480 Kč nyní na Cafago.com [sponzorvaný článek]

Dnes si představíme zajímavé hybridní hodinky, které nabízejí příznivou cenu a masivní konstrukci. Podporují notifikace z vašeho chytrého telefonu a zároveň nabízí úctyhodnou výdrž baterie až jeden rok. Samozřejmostí je také podpora sledování vaší aktivity jako třeba ušlé kroky a kalorie.

LOKMAT MK28 Smart Watch

Tyto chytré hodinky pro propojení s vaším telefonem používají Bluetooth 4.0. Jedná se o hybridní hodinky a tak za klasickými fyzickými ručičkami se nachází jednoduchý zobrazovací panel pro nofitikace. Hodinky dokáží upozornit na příchozí hovor, zprávu a upozornění ze sítí Twitter, Facebook, WhatsApp a Skype.

Tyto chytré hodinky Lokmat MK28 kupujte zde za 477 Kč
(sleva 54 %)

Nastavit si můžete denní cíl ušlých kroků a ty pak sledovat přímo na displeji hodinek. Můžete také na dálku až 10 metrů pořizovat snímky z vašeho telefonu. Voděodolnost je pouze proti postříkání vodou. Skvělou funkcí je možnost tichého probuzení pomocí vibrací. Chytré hodinky Lokmat MK28 jsou dostupné ve třech barvách – černé, zelené a modré.

Pro spárování s mobilním telefonem potřebujete systém Android 6 a novější a nebo iOS 7 a novější, což splňuje většina telefonů. Tyto chytré hybridní hodinky můžete nyní pořídit ZDE se slevou 54 procent za 477 Kč v obchodě Cafago.com. Více podrobností o hodinkách se pak dozvíte také na tomto odkazu.

Exit mobile version