Dotekomanie.cz

AirPods Pro Lite mohou skutečně dorazit

Podle tchajwanských médií se zdá, že společnost Apple pracuje na zbrusu nové verze AirPods Pro Lite. Nebude se ale jednat o druhou generaci, nýbrž o odlehčený model současných bezdrátových sluchátek. 

AirPods Pro Lite nedorazí dříve než koncem roku

Nedávno jsme vás o této skutečnosti informovali, tedy že Apple na levnějších AirPods Pro pracuje. Nyní tuto informaci potvrdily také firmy starající se o dodávky komponent pro údajné AirPods Pro Lite. 

Foto: macrumors.com

Tato sluchátka by měla nabídnout levnější vstupenku do řady AirPods Pro. Na kterých částech ale společnost bude šetřit je prozatím neznámo. Je dost možné, že sluchátka budou ochuzena o některé klíčové funkce, jako je noise cancelling a podobně. Navíc je velmi nepravděpodobné, že by hromadná výroba začala do konce druhého čtvrtletí letošního roku, a to kvůli rozšíření koronaviru v Číně. 

Celkově jsou detaily ohledně těchto sluchátek velmi liché. Zahraniční média však uvádí, že tato levnější varianta skutečně nabídne stejný zvuk, design a kvalitu jako klasický model, ovšem bez zmíněného rušení okolního hluku (noise cancelling).

Vzhledem k tomu, že původní zprávu zveřejnil server DigiTimes, je třeba se mít na pozoru a spekulace brát s rezervou. Samozřejmě jak se bude čas eventuální výroby blížit, spekulace budou sílit. Pokud se objeví nějaké klíčové novinky, budeme vás o tom jistě informovat na našem webu.

Zdroj: macrumors.com

Exit mobile version