Dotekomanie.cz

Už i T-Mobile nabízí chytré hodinky pro děti

Vodafone se v minulém roce pochlubil novým tarifem, který je spojený s chytrými hodinkami pro děti. Konkrétně se jedná o hodinky TCL MOVETIME Family Watch, které byly uvedeny v roce 2018. Dnes se připojuje i T-Mobile a shodou okolností nabízí stejné hodinky.

Chytré hodinky pro děti od T-Mobile

I v tomto případě jde o samostatné hodinky, které mají funkci telefonování a také SOS. Navíc rodič může využít speciální aplikaci pro sledování svého potomka. Kromě toho nabízí hodinky také fitness funkce, přičemž jsou odolné vůči vodě a prachu. Operátor uvádí, že vydrží na jedno nabití až dva dny. Samotné nabíjení je pak řešeno přes mikro USB.

„Naše chytré hodinky umožní dítěti a rodičům si kdykoliv zavolat a mít přehled o tom, co se děje. Mohou oddálit okamžik pořízení mobilního telefonu do pozdějšího věku. Používání hodinek namísto telefonu také představuje nižší riziko ztráty kontaktu s dítětem. Hodinky má dítě pořád na ruce, jen tak je jako mobil někde neodloží nebo nezapomene a hlavně je stále na příjmu,“ říká Otakar Mráz, produktový manažer chytrých řešení T-Mobile.

T-Mobile je nabízí v balíčku za 2999 Kč, kde je v ceně 200 MB dat měsíčně na půl roku. Následně se platí 75 Kč měsíčně za stejnou porci dat. Volání není v ceně, zde je zapotřebí dokupovat kredity, ale správu jako takovou má rodič. Chytré hodinky pro děti budou k dispozici u operátora od 29. ledna.

TCL MOVETIME Family

Aplikace TCLMOVE

Zdroj: Tisková zpráva

Exit mobile version