Dotekomanie.cz

Nově v českých obchodech – Galaxy A51, A71, S10 Lite a Note10 Lite

Zdroj: indiatvnews.com

Výrobci mobilních telefonů představí své zařízení, přičemž samotný prodej začne až o několik týdnů nebo měsíců později. Jestliže si novinku chcete koupit, musíte sledovat na nejrůznějších webech články informující o dostupnosti. Avšak většinou se dozvíte jen datum. Abychom vám ušetřili čas, začali jsme sledovat dění na českém trhu.

Níže jsou uvedeny smartphony, které se prvně objevily v jednom nebo více obchodech, a jsou tedy poprvé dostupné na českém trhu.

Předchozí díl: Nově v českých obchodech – Realme a Doogee

Samsung Galaxy A51

Není to tak dávno, co jsme se dočkali novinky v rámci střední třídy od společnosti Samsung. Model Galaxy A51 nabízí již nový design, který je znát zejména na zadní straně. K dispozici jsou poměrně dobré specifikace, ale tomu odpovídá i cena, která je u Samsungu vždy vyšší. Galaxy A51 je již nyní v nabídkách obchodů, ale zatím se jedná o předobjednávky, do prodeje zamíří až 17. ledna.

Specifikace Samsung Galaxy A51

Samsung Galaxy A71

Pokud si připlatíte 2000 Kč, můžete si místo Galaxy A51 zakoupit model Galaxy A71, který nabízí větší displej, baterii s vyšší kapacitou a také větším RAM. Kromě toho se nabízí i foťák s vyšším rozlišením. V tomto případě je novinka vybavena 64MPx senzorem. I zde se jedná o předobjednávky.

Specifikace Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy S10 Lite

Na první pohled byste možná ani neřekli, že jsou nějaké rozdíly mezi výše uvedenými modely a Galaxy S10 Lite, ale zde jsou k dispozici vyšší specifikace. Jedná se v podstatě o top model z loňského roku. Aby nešlo jen o recyklování součástek, Samsung se chlubí u novinky vylepšeným hybridním zoomem. V tomto případě se jedná taktéž o předobjevnáky, novinka bude k dispozici až v únoru.

  

Specifikace Samsung Galaxy S10 Lite

Samsung Galaxy Note10 Lite

Současné se modelem Samsung Galaxy S10 Lite jsme se dočkali i Samsungu Galaxy Note10 Lite. I zde se jedná tak trochu o recyklaci, i tak se jedná stále o top model, jen má příznivější cenu než plnohodnotný Galaxy Note10. I v tomto případě jde o předobjednávky, dostupnost bude na začátku února.

  

Specifikace Samsung Galaxy Note10 Lite

Exit mobile version