Dotekomanie.cz

MIUI Launcher získává funkci App Share a novou animaci otisků prstů

Nadstavba MIUI od společnosti Xiaomi je na trhu známa hlavně díky svému přizpůsobení, uživatelské přívětivosti a dalším funkcím, které nadstavba nabízí. Uživatelé si ale nějaký ten pátek stěžují na funkce Notification Shade a MIUI Launcher. 

MIUI Launcher po delší době aktualizováno

Xiaomi při posledních dvou iteracích výrazně zapracovalo na Notification Shade, ovšem MIUI Launcher se nedočkal téměř žádného vylepšení a ani funkcí. V průběhu loňského roku společnost představila Hidden Apps na MIUI Launcheru a také představila App Drawer na MIUI China ROM. 

Xiaomi nedávno aktualizovalo MIUI Launcher pro Global ROM, který aktivoval App Shortcuts pro různé aplikace, jenž umožňují uživatelům spouštět jakoukoli konkrétní část aplikace a provádět určité úkoly přímo z domovské obrazovky. Kromě App Shortcuts nabízí MIUI Launcher také novou funkci, jež umožňuje uživatelům sdílet aplikace přímo z domovské obrazovky. V případě tedy, že budete chtít s někým sdílet aplikace, můžete tak nově učinit dlouhým stisknutím aplikace a následném vybrání možnosti Sdílet. Uživatelé v praxi mohou také vytvořit Dual App pro podporované aplikace přímo z domovské obrazovky. Poslední novinkou pak je vylepšená animace pro čtečku otisků prstů.

Všechny tyto změny jsou k dispozici pouze na zařízeních s nadstavbou MIUI s výjimkou POCO a řady Redmi K20, neboť tato zařízení mají jako výchozí spouštěč POCO Launcher. Dále nejsou novinky k dispozici na Redmi Note 4. Je pravděpodobné, že novinky na telefony s Android Nougat nedorazí.

Zdroj: fonearena.com

Exit mobile version